به گزارش اکوبان، گروه فولاد مبارکه در واپسین روزهای سال ۱۴۰۳ با دستاوردهایی همچون افزایش سرمایه، توسعه زیرساختهای حملونقل ریلی و عبور از ظرفیت اسمی تولید در فولاد سنگان، گامهای مؤثری در راستای تحقق شعار جهش تولید برداشته است.
سرمایه فولاد مبارکه به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رسید
مجمع عمومی فوقالعاده فولاد مبارکه در ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد و سرمایه شرکت از ۱۰۸ هزار میلیارد تومان به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. این افزایش سرمایه که از محل سود انباشته تأمین شده، برای تکمیل پروژه خط ورق رنگی شماره ۲، توسعه شرکتهای زیرمجموعه و تأمین سرمایه در گردش اختصاص خواهد یافت.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در این مجمع تأکید کرد: نگاه ما به آینده و تحقق چشمانداز ۱۴۱۰، سرآمد، نوآور و موفق بودن فولاد مبارکه است و این نگاه را در کشور و منطقه پیگیری خواهیم کرد.
وی همچنین دستیابی به درآمد ۱۵ میلیارد دلاری را از اهداف اصلی گروه فولاد مبارکه دانست و گفت: ۸۰ درصد از این درآمد در زنجیره فولاد و ۲۰ درصد دیگر را در حوزههای سودآور دیگر دنبال خواهیم کرد.
برنامه فولاد مبارکه برای قرار گرفتن در جمع ۲۰ شرکت برتر دنیا در سال ۱۴۱۰
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با اشاره به چشمانداز ۱۴۱۰ گفت: بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای تولید، تمرکز بر محصولات با ارزشافزوده بالا و توسعه صادرات، یکی از مهمترین استراتژیهای ما برای رقابت در بازارهای جهانی هستند.
وی افزود: سرمایهگذاری فولاد مبارکه در بورس از ۱,۵۸۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۸۵ آغاز شده و امروز به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و رشد ۳۹ درصدی در افزایش سرمایه و از محل سود انباشته رقم خواهد خورد.
مجموعه معدنی گروه فولاد مبارکه تقویت و ساختارمند خواهد شد
در بازدید مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان، وی اعلام کرد که این مجموعه معدنی تقویت و ساختارمند خواهد شد. وی تاکید کرد عبور از ظرفیت اسمی و تولید گندله و کنسانتره از دستاوردهای مهم این شرکت محسوب میشود.
وی در این بازدید گفت: شرکت فولاد سنگان خراسان، با ظرفیت تولید سالانه ۵ میلیون تن، از واحدهای پیشرو در گروه فولاد مبارکه است. در مجموع با شرکت اُپال، ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید کنسانتره و گندله در منطقه سنگان داریم.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه تأکید کرد: باید کل منطقه مجدداً ارزیابی شود و از همین رو، هلدینگ معدنی ما تقویت و ساختارمند خواهد شد. همچنین در حوزه حملونقل و خرید ماشینآلات معدنی باید سرمایهگذاری کنیم.
بازدید از کارخانه گندلهسازی فولاد سنگان و شرکت فرآوری معدنی اُپال کانی پارس
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و هیئت همراه از کارخانه گندلهسازی و ماشینآلات استخراج معدن فولاد سنگان بازدید کردند و همزمان با حضور سعید زرندی در این شرکت، این شرکت از ظرفیت اسمی تولید سالانه ۵ میلیون تن گندله عبور کرد.
آینده معدنی کشور در منطقه سنگان است
همچنین وی در نشست با مدیران اُپال کانی پارس گفت: آینده معدنی کشور در منطقه سنگان است و ما در تلاش برای توسعه این منطقه و سرمایهگذاری بیشتر هستیم.
زرندی تأکید کرد: شرکتهای فراوری معدنی اُپال کانی پارس و صنایع معدنی فولاد سنگان، مجموعههایی هستند که برای ایجاد ظرفیت تولید ۱۰ میلیون تن، روی آنها حساب باز کرده ایم.
زیرساختهای حملونقل ریلی فولاد مبارکه توسعه مییابد
در ۲۳ اسفندماه، آخرین دستگاه از ۵۰ لوکوموتیو باری MAP24 طی مراسمی با حضور مدیران عامل شرکت فولاد مبارکه و گروه مپنا به فولاد مبارکه تحویل داده شد. این اقدام علاوه بر توسعه حملونقل ریلی، کاهش ۱۶۰ میلیون لیتر مصرف سوخت را به دنبال دارد.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اظهار داشت: ۶۰ درصد از ۱۵ میلیون تن مواد ورودی و ۵۰ درصد از ۲۵ میلیون تن جابهجایی بار، از طریق ریل انجام میشود.
وی افزود: در حال حاضر، هلدینگ حملونقل ریلی فولاد مبارکه (توکاریل) با ۵۰۰۰واگن و ۸۰دستگاه لوکوموتیو، ۴۰درصد بار معدنی و ۲۱ درصد بار ریلی کشور را جابجا میکند.
همکاری موفق مپنا و فولاد مبارکه برای تولید داخلی قطعات کلیدی و استراتژیک
محمد اولیاء، مدیرعامل گروه مپنا، در مراسم تحویل آخرین لوکوموتیو به فولاد مبارکه گفت: همکاری فولاد مبارکه و مپنا به توسعه ساخت داخل، تولید قطعات کلیدی و استراتژیک و… منجر شده است.
وی با اشاره به قراردادهای موفق این مجموعه با صنعت فولاد افزود: این قرارداد شامل لوکوموتیوهایی با توان ۲۴۰۰ کیلووات و ۳۰۰۰ اسب بخار است که از اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز شد و تحویل اولین لوکوموتیوها از همان زمان انجام گرفت.