شنبه 24 شهریور 1403

عدم پرداخت مطالبات و حقوق معلمان

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قول پرداخت مطالبات معلمان، اعلام کرد که آمار معلمان خرید خدمات به کار گرفته شده احصا شده و به زودی مطالبات این عزیزان پرداخت خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری اکوبان نیوز؛ محمدرضا صباعیان در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز ( چهارشنبه) مجلس، بیان کرد: معلمان  حمایتی حدود ۳ الی ۴ ماه است که به کار گرفته شده اند اما یک ریال نیز به آنها پرداخت نشده است.
این معلمان اعتراض کردند اما به آنها گفته شده باید مجانی کار کنید.

وی در ادامه اظهار کرد:  وزیر آموزش و پرورش به عنوان متولی این حوزه باید به این موصوع رسیدگی  کند. اگر به ما ۳ ماه حقوق ندهند وضعیت خودمان و خانواده هایمان چه می شود؟

داوود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به تذکر صباغیان، بیان کرد: تعدادی  از معلمان خرید خدماتی بر اساس نیاز آموزش و پرورش در ابتدای سال تحصیلی بدون فرآیند جذب به کار گرفته شدند. پرداختی های این عزیزان با تاخیر مواجه شده است. چرا که این افراد در سطح استان ها به صورت غیرمتمرکز به کار گرفته شدند. آموزش و پرورش باید آمار این عزیزان را احصا و به سازمان برنامه ارائه می کرد.

منظور ادامه داد: هفته گذشته جلسه ای با وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور استخدامی داشتیم. آمار معلمان خرید خدمات  ۲۶ هزار نفر برآورد شد که بار مالی هر ساله آن ۲۷۰ میلیارد تومان است. ان شاءالله به زودی پرداخت مطالبات این عزیزان پرداخت خواهد شد.

چندی پیش وزیر آموزش و پرورش اعلام کرده بود، به زودی تسهیلات ویژه و مناسبی به معلمان اختصاص پیدا خواهد کرد و به این منظور یک وام متفاوت درنظر گرفته شده است.

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در جریان امضای تفاهم‌نامه مشترک با بانک ملی ایران، معلم را عامل، محور، مبدا و منشاء هر تحولی در آینده کشور دانست و گفت: هر اتفاقی برای آینده کشور بخواهد رقم بخورد، عامل آن معلم است و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب فرمودند معلم، معمار هویت آینده کشور است.

وی گفت: پرداخت تسهیلات، مقدار کمی از دغدغه معلمان را می‌کاهد اما بیش از آن مقدار به کیفیت کار معلمان می‌افزاید. بنابراین انعقاد این تفاهمنامه را در راستای تقویت کیفیت خود می‌دانیم.

صحرایی تصریح کرد: هر کسی که به معلمان اهتمام می‌ورزد در حقیقت به آینده کشور اهتمام می‌ورزد. معلم، سیمای آینده کشور را ترسیم می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این تفاهمنامه را هدیه مشترک وزارت آموزش و پرورش و بانک ملی ایران به معلمان در آستانه دهه فجر تلقی می‌کنیم، اظهار کرد: پرداخت تسهیلات مالی، مقدار کمی از دغدغه معلمان را می‌کاهد اما بیش از آن مقدار به کیفیت کار معلمان می‌افزاید. بنابراین انعقاد این تفاهمنامه را در راستای تقویت کیفیت خود می‌دانیم.

معلمان با این تفاهم‌نامه می‌توانند تا سقف ۳ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه از بانک ملی دریافت کنند.

صحرایی خاطرنشان کرد: آن‌چه امروز اتفاق می‌افتد، فعالیت تفاهم‌نامه پیش رو است که در نوع خودش کم‌نظیر است. در مجموع ۱۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات و همچنین تعهدات دیگر است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری‌های کوتاه‌مدت برای حل مسائل و مشکلات کوتاه‌مدت معلمان است، افزود: عمده کار این است که بانک ملی ایران، شریک راهبردی ما است و معلمان این بانک را نقطه اتکای خود می‌دانند و در نتیجه علاوه بر اعتبار مالی، اعتبار اجتماعی معلمان نیز در بانک ملی سرمایه‌گذاری می‌شود.

امکان ایجاد کیف الکترونیکی برای همه معلمان و محصلان و خانواده‌ها

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که بانک ملی علاوه بر تسهیلات در بخش‌های دیگر هم می‌تواند مشارکت کند که از جمله آن آشنایی دانش‌آموزان و فرهنگیان با سواد مالی و مشارکت در مدرسه‌سازی است، ادامه داد: خیرین مدرسه‌ساز که امروز حدود نیمی از کل اعتبار مالی برای احداث مدارس را تامین می‌کنند، علاقه‌مند به دریافت وام از بانک برای کمک به آموزش و پرورش هستند یا شراکت‌های راهبردی دیگر به‌ویژه اینکه توقع همکاران این است که اوراق تهیه و برای ساخت مدارس به کار گرفته شود. همچنین کیف الکترونیکی برای همه معلمان و محصلان و خانواده‌ها می‌تواند ایجاد شود.

ضرورت همکاری برای تامین مالی معلمان فاقد مسکن

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۷۲ میلیون و ۴۰ هزار مترمربع اردوگاه داریم که حاضریم با بانک مولد کنیم. تقاضای مهم دیگر این است یک قدم خیر برای تامین مالی معلمان فاقد مسکن برداریم. ۴۰ درصد کل مسکن که ساخته می‌شود، طبق قانون برای معلمان است اما مساله ما تامین مالی معلمان است.

وی با بیان اینکه بخشی از هزینه ساخت مسکن را وام می‌دهند و بخشی را معلم باید پرداخت کند، خاطرنشان کرد: در ضلع سوم که می‌خواهیم شریک کاری به ما کمک کند این است که بانک ملی به معلمان وام دهد تا سهم نقدی خود را زودتر بتوانند واریز کنند و بانک ملی اگر در موضوع مسکن در کشور کمک می‌کند، کمک خود را به فرهنگیان متمرکز کند به‌گونه‌ای که منابع را اهرم کنیم و سپرده‌ای را معلمان بگذارند و با انعطافی که شما در تبدیل سپرده به سرمایه اتخاذ می‌کنید، زودتر بتوانند سرمایه اولیه را داشته باشند.

لینک کوتاه خبر: https://ecobannews.com/069p
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویـــژه اکـوبان

آخرین اخبار اکوبان

پر بازدید ترین اخبار اکوبان

مطالب مشابه در اکوبان