پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404
به گزارش اکوبان نیوز؛

از اجرای پروژه های مسئولیت اجتماعی تا افزایش بهره وری فولاد مبارکه

شرکت فولاد مبارکه با تعریف پروژه های مختلف در حوزه مسئولیت های اجتماعی توانسته علاوه بر تقویت برند خود به یکی از اثر گذار ترین مجموعه های فولادی کشور در حوزه ارتقای سطح اجتماعی استان تبدیل شود.

به گزارش اکوبان نیوز، مسئولیت اجتماعی در سال های اخیر در صدر برنامه های بنگاه های اقتصادی از جمله فولاد مبارکه قرار گرفته است. توجه به این حوزه باعث می شود تا بنگاه های اقتصادی مسیر دسترسی به توسعه پایدار را برای خود کوتاه کنند.

مسئولیت اجتماعی در شرکت فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صنایع فولادسازی ایران، جایگاه ویژه ‌ای دارد و این شرکت نقش مهمی در توسعه پایدار و بهبود جامعه ایفا می ‌کند. فولاد مبارکه با تاکید بر مسئولیت ‌های اجتماعی، نه تنها به مسائل اقتصادی و صنعتی، بلکه به نیازهای اجتماعی و زیست‌محیطی نیز توجه ویژه ‌ای دارد و اجرای همین پروژه ها در سال های اخیر باعث شده تا جایگاه مبارکه در میان عموم جامعه نیز حائز اهمیت باشد.

فعالیت های این شرکت در حوزه مسئولیت های اجتماعی در حوزه هایی همچون ورزشی، فرهنگی، محیط زیست، اشتغالزایی و… به خوبی قابل رویت و بررسی است.

این مجموعه در سال های گذشته با افزایش سرمایه گذاری در حوزه های یاد شده توانسته توسعه فرهنگی و اجتماعی را در کنار توسعه اقتصادی پیش ببرد.

به عنوان مثال سرمایه گذاری در خط انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان در کنار تامین نیاز مبارکه منجر به تامین نیاز دیگر صنایع اصفهان نیز خواهدشد که نقش بسزایی در حفظ اشتغال و در ادامه اشتغالزایی دارد.

در حوزه محیط زیست نیز که فاکتوری مهم برای دستیابی به توسعه پایدار محسوب می شود تا به امروز اقدامات بسیار مهمی از سوی این مجموعه انجام شده است. همچنین امروز پروژه احداث بیمارستان نیز در کنار ساخت مدارس و … در دستور کار مبارکه قرار دارد.

در کنار این موضوع حمایت از آموزش و تحقیق را هم باید در بین پروژه های مسئولیت اجتماعی این مجموعه قرار داد.

اما در حال حاضر فولاد مبارکه در حوزه مسئولیت های اجتماعی به دنبال تحقق الگوی جامع پیشرفت و آبادانی به ویژه در روستاها است که می تواند حرکت اثر گذار از سوی این مجموعه باشد.  بخشی از این پروژه با همکاری شرکت دانش بنیان رستا اجرا می شود  که چند محور اصلی را در خود جای داده است.

کانون پیشرفت روستایی، پروژه مشترک کانون پیشرفت شاتور، واحد اشتغال رستا، پروژه مشارکتی کانون پیشرفت رامشه و سلسله رویدادهای همیار شو از مهمترین بخش های این الگو محسوب می شود که با اجرای هر بخش میزان به اشتغال جوانان روستایی اضافه می کند.

با اجرای این طرح فولاد مبارکه سعی بر آن دارد تا نیروهای جوانی که در روستاها زندگی می کنند را آموزش های مهارتی داده و راهی پروژه های اجرایی کند. اجرای این طرح یک تیر و چند نشان است. درواقع فولاد مبارکه در کنار تربیت نیروی ماهر که امروز به یکی از چالش های اصلی بخش معدن و صنایع معدنی تبدیل شده، به دنبال ارتقای سطح آموزشی و اقتصادی و فرهنگی جوامع روستایی است.

در کنار چنین طرح هایی، سرمایه گذاری فولاد مبارکه در حوزه زیرساخت ها را هم می توان از بعد مسئولیت اجتماعی بررسی کرد. به عنوان مثال ساخت نیروگاه خورشیدی در این منطقه علاوه بر تامین نیاز برقی مجموعه و اشتغالزایی برای تعدادی از افراد استان، می تواند حرکتی مهم در راستای حفظ محیط زیست باشد.

در حوزه ورزشی نیز این مجموعه با سرمایه گذاری در حوزه های مختلف و در اختیار داشتن تیم های تخصصی ورزشی تلاش می کند تا استعدادهای موجود در استان را شناسایی و آنها را شکوفا کند.

فراموش نکنیم پروژه‌های مسئولیت اجتماعی (CSR)  به تقویت برند فولاد مبارکه، افزایش وفاداری مشتریان آن، بهبود روابط با نهادها و سازمان های مرتبط از جمله محیط زیست، جذب نیروی کار ماهر، نوآوری و رشد پایدار ، مدیریک ریسک، افزایش توان رقابتی و در نهایت افزایش بهره وری که از مهمترین برنامه های فولاد مبارکه برای افق 1410  است، کمک کند.

 

لینک کوتاه خبر: https://ecobannews.com/pzxi
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویـــژه اکـوبان

آخرین اخبار اکوبان

پر بازدید ترین اخبار اکوبان

مطالب مشابه در اکوبان